Property Bonds VIII (Sverige II) A/S, CVR-nr. 29 21 33 64 (“Selskabet”) - Indkaldelse til obligationsejermøde


Ifølge aftale med HSH Nordbank AG Copenhagen Branch som Obligationsbank og CorpNordic Denmark A/S som Special Servicer skal vi hermed offentliggøre nedenstående indkaldelse til Obligationsejermøde.

Indkaldelsen vil i overensstemmelse med prospektet blive offentliggjort i dagspressen og i Statstidende.

 

Indkaldelse til Obligationsejermøde for ejerne af obligationer udstedt af Property Bonds VIII (Sverige II) A/S (Fondskode DK30021449)

 

Definitioner anvendt i denne Fondsbørsmeddelelse, som ikke er selvstændig defineret har den samme betydning, som disse er tillagt i Prospekt af 6. februar 2006 vedrørende Keops Ejendomsobligationer VIII (Sverige II) A/S (nu Property Bonds VIII (Sverige II) A/S) samt fondsbørsmeddelelse nr. 31, 33, 36, 40 og 54.

HSH Nordbank AG Copenhagen Branch som Obligationsbank og CorpNordic Denmark A/S som Special Servicer indkalder hermed samtlige ejere af obligationer udstedt af Property Bonds VIII (Sverige II) A/S på nominelt DKK 410.000.000 (fondskode DK30021449) til Obligationsejermøde

Fredag, den 18. februar 2011, kl. 10.00.

Mødet afholdes hos:

 Deloitte

Weidekampsgade 6

2300 København S

Kl. 10.00      Registrering

Kl. 10.30      Mødet starter

Dagsorden

  1. Valg af dirigent.
  2. Baggrund for indkaldelse til Obligationsejermøde:

        Udsteder har anmodet om et Obligationsejermøde, idet:

  1. Udsteder ikke forventer, at forfaldne renter på Terminsdagen den 9. februar 2011 betales, og forventelig ikke inden for 8 kalenderdage vil kunne betale de forfaldne renter;
  2. Udsteder via Det Svenske Holdingselskab har indgået en betinget salgsaftale om salg af den samlede ejendomsportefølje, via frasalg af Datterselskaberne, jf. fondsbørsmeddelelse nr. 68 af 1. februar 2011 (“Transaktionen”). Salget er bl.a. betinget af Obligationsejernes samtykke til, at salget kan foretages med delvis betaling via et gældsbrev.
  3. Redegørelse fra Udsteder.
  4. Beslutning om at Obligationsejerne i forbindelse med og som en betingelse for Transaktionens gennemførsel vedtager at:
    1. Betalingen i forbindelse med salget af Datterselskaberne delvis kan ske via udstedelse af et gældsbrev;
    2. Bemyndige Obligationsbanken til på egne og på Obligationsejernes vegne i enhver henseende til at medvirke til gennemførslen af Transaktionen og den efterfølgende fordeling af provenuet fra Transaktionen, herunder at indgå sådanne aftaler, afgive sådanne meddelelser samt i øvrigt træffe sådanne dispositioner, som måtte være nødvendige eller hensigtsmæssige i forbindelse med gennemførslen af Transaktionen og den efterfølgende fordeling af provenuet.
  5. Beslutning om at der foretages løbende udbetalinger til Obligationsejerne.
  6. Beslutning om at der alene foretages udbetalinger når der kan udbetales minimum 2 kurspoint af obligationslånets hovedstol og i forbindelse med indfrielse af gældsbrevet.
  7. Beslutning om at udskyde betalingen af renter til næstkommende Terminsdag samt om ikke at gøre misligholdelsesbeføjelser gældende som følge af betalingsmisligholdelsen.
  8. Beslutning om afnotering af obligationerne.
  9. Eventuelt.

Det bemærkes, at vedtagelse af Dagsordnens pkt. 7 kræver at ejerne af 2/3 af de stemmeberettigede Obligationer er repræsenteret på Obligationsejermødet, samt at alle fremmødte stemmer for forslaget.

De endelige beslutningsforslag er fremlagt som Bilag 1 til Fondsbørsmeddelelsen og kan derudover rekvireres på www.corpnordic.com/bonds.

------- 0 -------

Udsteder opfordrer samtlige Obligationsejere til at deltage i Obligationsejermødet enten personligt eller ved fuldmagt.

For at deltage i Obligationsejermødet skal ejerskab af Obligationerne dokumenteres ved forevisning af en ikke mere end 5 dage gammel depotudskrift fra enten (i) VP Securities eller (ii) et kontoførende pengeinstitut.

Obligationsejere, der ikke har mulighed for at deltage i Obligationsejermødet den 18. februar 2011, kan benytte sig af den fuldmagt, som er vedlagt som Bilag 2 til Fondsbørsmeddelelsen, og som tillige kan rekvireres på www.corpnordic.com/bonds. Derudover kan fuldmagt gives til andre tilstedeværende på Obligationsejermødet. Hvis man deltager i henhold til fuldmagt, skal man sørge for at sende dokumentation til den befuldmægtigede forud for Obligationsejermødet i form af en depotudskrift fra VP Securities eller et kontoførende pengeinstitut, som ikke må være dateret mere end 5 dage før Obligationsejermødet samt dokumentation for tegningsregler (i form af sammenskrevet resume fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen) såfremt fuldmagtsgiver er et selskab.

Deltagelse til Obligationsejermødet bedes venligst meddelt til bondmeeting@corpnordic.comeller til CorpNordic Denmark A/S, Harbour House, Sundkrogsgade 21, DK-2100 København, Tlf. +45 3318 9000, Fax. +45 3318 9001, Att.: Henrik Hvidt-Karlsson, h.karlsson@corpnordic.com senest den 15. februar 2011.

 

Property Bonds VIII (Sverige II) A/S

  

Spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til adm. direktør Ole Vagner telefon +45 40254113.

Yderligere information om Property Bonds VIII A/S kan findes på selskabets hjemmeside, www.propertybondsVIII.dk.

 


Attachments

FBM 69 Indkaldelse til obligationsejermde 18 feb 2011.pdf