Dėl nepriklausomo tiekimo licencijos Lietuvos energija, AB išdavimo

Elektrėnai, Lietuva, 2011-08-01 08:26 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Akcinė bendrovė „LIETUVOS ENERGIJOS GAMYBA“, (ankstesnis pavadinimas – akcinė bendrovė „LIETUVOS ENERGIJA“) pagal Lietuvos Respublikos įstatymus įsteigta ir veikianti akcinė bendrovė, juridinio asmens kodas 220551550, registruotos buveinės adresas Elektrinės g. 21, Elektrėnai (toliau – Bendrovė), duomenys apie Bendrovę kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, informuoja, kad 2011 m. liepos 29 d. Valstybinė kainų ir energetikos kontrolės komisija nutarė panaikinti akcinei bendrovei „LIETUVOS ENERGIJOS GAMYBA“ (ankstesnis pavadinimas – akcinė bendrovė „LIETUVOS ENERGIJA“) išduotos nepriklausomo elektros energijos tiekėjo licencijos galiojimą nuo 2011 m. rugpjūčio 1 d.

2011 m. liepos 29 d. Valstybinė kainų ir energetikos kontrolės komisija taip pat nutarė išduoti Lietuvos energija, AB (juridinio asmens kodas 302648707, registruotos buveinės adresas Elektrinės g. 21, Elektrėnai) nepriklausomo elektros energijos tiekėjo licenciją, kuri įsigalioja nuo 2011 m. rugpjūčio 1 d.

Jūratė Kavaliauskaitė
         AB „Lietuvos energijos gamyba"
         Komunikacijos vadovė
         el. paštas: jurate.kavaliauskaite@lpc.lt