Fusion af Hedgeforeningen BI Stabil og Investeringsinstitutforeningen BankInvest, afdeling Optima 10+


Bestyrelserne i ovennævnte foreninger har den 31. oktober 2011 oprettet fusionsplan vedrørende fusion af Hedgeforeningen BI Stabil (CVR-nr. 28 10 34 76) og Investerings­institutforeningen BankInvest, afdeling Optima 10+ (SE-nr. 33 13 46 81) med den førstnævnte forening som ophørende forening og den sidstnævnte afdeling som fortsættende afdeling. Desuden har bestyrelsen for Hedgeforeningen BI Stabil (CVR-nr. 28 10 34 76) udarbejdet en fusionsredegørelse, der supplerer fusionsplanen.

Fusionen er betinget af, at den vedtages på ekstraordinær generalforsamling i Hedge­foreningen BI Stabil og eventuelt på efterfølgende ekstraordinær generalforsamling, samt af at fusionen efterfølgende godkendes af Finanstilsynet.

Fra den 3. november 2011 vil der på Hedgeforeningen BI Stabils kontor på Sundkrogsgade 7, 2100 København Ø, i overensstemmelse med § 6, stk. 1 i bekendtgørelse om fusion og spaltning af investeringsforeninger m.v., være fremlagt følgende dokumenter til eftersyn:
 

  • Fusionsplan;
  • Fusionsredegørelse for den ophørende forening;
  • Vurderingsmændenes erklæring om kreditorernes stilling;
  • Seneste halvårsrapporter for den ophørende forening og den fortsættende afdeling.

 Dokumenterne vil ligeledes fra den 3. november 2011 være at finde på www.bankinvest.dk.

Central investorinformation for Hedgeforeningen BI Stabil er blevet opdateret med et afsnit vedrørende ovennævnte fusion. Central investorinformation for både den ophørende forening og fortsættende afdeling kan downloades fra www.bankinvest.dk.

København, den 31. oktober 2011

Bestyrelserne for Hedgeforeningen BI Stabil og Investeringsinstitutforeningen BankInvest