Forløb af ekstraordinær generalforsamling i Sparekassen Hvetbo

Godkendelse af fusionen med Sparekassen Vendsyssel


Fondsbørsmeddelelse nr. 13/2012

Forløb af ekstraordinær generalforsamling i Sparekassen Hvetbo A/S -

Godkendelse af fusionen med Sparekassen Vendsyssel

 

31. oktober 2012

Den 31. oktober 2012 blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i Sparekassen Hvetbo A/S.

Bestyrelsen havde fremsat forslag om fusion med garantsparekassen Sparekassen Vendsyssel med Sparekassen Vendsyssel som den fortsættende sparekasse i henhold til den af bestyrelserne vedtagne fusionsplan af 28. september 2012. Der henvises i den forbindelse til fondsbørsmeddelelse nr. 11/2012 af samme dato.

Forslaget om fusion blev godkendt på generalforsamlingen.

Repræsentantskabet i Sparekassen Vendsyssel godkendte fusionen på ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 30. oktober.

Som konsekvens af fusionen vederlægges aktionærerne i Sparekassen Hvetbo A/S med garantkapital i Sparekassen Vendsyssel. Aktionærerne modtager DKK 55 garantkapital pr. aktie á nom. DKK 100 svarende til en ombytningskurs på 55. Idet garantkapital i Sparekassen Vendsyssel optages i beløb af DKK 1.000, vil de fleste aktionærer tillige modtage et kontant udligningsbeløb, og aktionærer med færre end 19 aktier vil blive indløst kontant.

Der er dags dato udsendt særskilt fondsbørsmeddelelse, der beskriver fusionens betydning for aktionærerne i Sparekassen Hvetbo A/S (nr. 14/2012).

Fusionen er fortsat betinget af Finanstilsynets godkendelse af sammenlægningen i henhold til lov om finansiel virksomhed. Godkendelsen forventes at foreligge den 8. november 2012. Der vil bliveudsendt særskilt fondsbørsmeddelelse herom.

Med venlig hilsen

Christian Hem

Formand for bestyrelsen

Tlf. 40 83 78 48 / bestyrelse@sparhvetbo.dk