STYLEPIT A/S – Vedrørende frivilligt, betinget købstilbud fra Bestseller-koncernen

Selskabsmeddelelse nr. 41 / 2015


Bestyrelsen og direktionen i Stylepit giver følgende information om virksomheden som følge af, at Bestseller-koncernens tilbud på alle Selskabets aktier til DKK 0,20 pr. aktie udløber den 10. december 2015 kl. 16.

Driftsmæssig udvikling
For perioden 1. juli – 30. september 2015 henvises til Stylepits periodemeddelelse nr. 39 af 12. november 2015.

Den forløbne periode af andet kvartal (1/10-31/12) har vist store udsving i omsætningen. Oktober måned og starten af november var svage grundet det lune efterårsvejr, og modsat har anden halvdel af november og begyndelsen af december været gode. Det kan oplyses, at Stylepits omsætning på ”Black Friday” voksede med 63% mod året før, og dagen bød på en historisk høj dagsomsætning.

Stylepit har trods en lavere omsætning opnået et EBITDA og cash-flow som budgetteret.

Stylepit vil herudover have afholdt en række ikke-budgetterede ekstraordinære omkostninger som følge af Bestseller-koncernens tilbud bl.a. til corporate finance rådgivning, omkostninger relateret til Bestseller-koncernens ansøgning til konkurrencemyndighederne og til øvrig rådgivning. Disse omkostninger for den samlede proces er pt. anslået til DKK 2,5 mio.

Forretningsmæssig udvikling
Stylepit har arbejdet med en række forretningsmæssige initiativer, som det ikke har været muligt at påbegynde realiseringen af, da virksomheden siden Bestseller-koncernens købstilbud har mærket medkontrahenternes ønsker om en afklaring af ejerstrukturen og fremtiden for Stylepit, før aftaler kan indgås. Dette gælder særligt:

·  Organisatoriske forhold, hvor Stylepit har en plan om at styrke en række funktioner.
·  Nye markedstiltag, hvor særligt samarbejdet om nye ”omni-channel” salgskanaler presser sig på.
·  Salget af ejendommen i Polen.

Særlige forhold
Stylepit er involveret i tvister, som alle udspringer af forhold før regnskabsårets start. Selskabet har fået kravene vurderet og afvist de pågældende som åbenbart ubegrundede. Der henvises tillige til bemærkningerne på selskabets ordinære generalforsamling, jf. Selskabsmeddelelse nr. 36 af 5. oktober 2015.

Aktionærforhold
Medlemmer af virksomhedens bestyrelse og direktion ejer aktier i Selskabet. De enkelte medlemmer af bestyrelsen og direktionen vil hver især afgøre, hvorledes de forholder sig til købstilbuddet fra Bestseller-koncernen. Stylepit vil modtage meddelelse fra de enkelte, såfremt de afhænder deres aktier, og vil orientere herom gennem en selskabsmeddelelse.

--

Spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til bestyrelsesformand N. E. Nielsen på mobil nr. +45 42 43 33 43 eller til adm. direktør Marc Jeilman på mobil nr. +45 20 35 25 80.

Med venlig hilsen

STYLEPIT A/S


Attachments

Meddelelse nr  41_2015_STYLEPIT.pdf