Dėl AB „Energijos skirstymo operatorius“ įregistravimo Lietuvos Respublikos Juridinių asmenų registre

Vilnius, Lietuva, 2015-12-11 15:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Akcinė bendrovė „Lietuvos dujos“, kodas 120059523, registruotos buveinės adresas Aguonų g. 24, LT-03212 Vilnius. Bendras akcinės bendrovės „Lietuvos dujos“ išleistų paprastųjų vardinių akcijų skaičius yra 290 685 740; ISIN kodas - LT0000116220.

Informuojame, kad vadovaujantis 2015 m. gruodžio 3 d. akcinės bendrovės „Lietuvos dujos“ neeiliniame visuotiniame susirinkime patvirtintomis AB LESTO ir akcinės bendrovės „Lietuvos dujos“ reorganizavimo sąlygomis, 2015 m. gruodžio 11 d. Lietuvos Respublikos Juridinių asmenų registre buvo įregistruota AB „Energijos skirstymo operatorius“ (juridinio asmens kodas 304151376, registruotos buveinės adresas Aguonų g. 24, LT-03212 Vilnius), kuriai reorganizavimo sąlygose nustatyta tvarka pereis bendrovių turtas, teisės ir pareigos.

Komunikacijos vadovė Laura Šebekienė, tel. +370 633 99940