Dėl akcinės bendrovės „Lietuvos dujos“ turto, teisių ir pareigų perdavimo AB „Energijos skirstymo operatorius“

Vilnius, Lietuva, 2015-12-31 14:15 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Akcinė bendrovė „Lietuvos dujos“, kodas 120059523, registruotos buveinės adresas Aguonų g. 24, LT-03212 Vilnius. Bendras akcinės bendrovės „Lietuvos dujos“ išleistų paprastųjų vardinių akcijų skaičius yra 290 685 740; ISIN kodas - LT0000116220.

Akcinė bendrovė „Lietuvos dujos“ (toliau – Bendrovė) informuoja, kad vadovaujantis 2015 m. gruodžio 3 d. Bendrovės neeilinio visuotinio akcininkų susirinkimo sprendimu patvirtintomis Bendrovės ir AB LESTO reorganizavimo sąlygomis, 2015 m. gruodžio 31 d. buvo pasirašytas Perdavimo-priėmimo aktas.

Šio Perdavimo-priėmimo akto pagrindu, AB „Energijos skirstymo operatorius“ ((kodas 304151376, registruotos buveinės adresas Aguonų g. 24, Vilnius) perima visą akcinės bendrovės „Lietuvos dujos“ turtą, teises ir pareigas. Turto, teisių ir pareigų perėjimo momentas – 2015 m. gruodžio 31 d., 24 val.

Su dokumentu galima susipažinti paspaudus šią nuorodą: Perdavimo – priėmimo aktas.

Komunikacijos vadovė Laura Šebekienė, tel. +370 633 99940