Välimiehet nimetty Talentumin vähemmistöosakkeiden lunastamista koskevassa lunastusasiassa


Helsinki, Suomi, 2016-01-19 15:30 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

TALENTUM OYJ               PÖRSSITIEDOTE               19.1.2016 klo 16.30

Välimiehet nimetty Talentumin vähemmistöosakkeiden lunastamista koskevassa lunastusasiassa

EI JULKISTETTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI, SUORAAN TAI VÄLILLISESTI, AUSTRALIASSA, ETELÄ-AFRIKASSA, HONG KONGISSA, JAPANISSA, KANADASSA, KIINASSA, SINGAPORESSA, UUDESSA-SEELANNISSA, YHDYSVALLOISSA TAI MISSÄÄN MUUSSA VALTIOSSA MISSÄ SEN LEVITTÄMINEN TAI JULKISTAMINEN OLISI SOVELLETTAVAN LAIN VASTAINEN.

Keskuskauppakamarin lunastuslautakunta on määrännyt kolmijäsenisen välimiesoikeuden ratkaisemaan muiden kuin Alma Media Oyj:n (”Alma Media”) omistuksessa olevien Talentum Oyj:n (”Talentum”) osakkeiden lunastusoikeutta ja lunastushintaa koskevat erimielisyydet. Välimiesoikeuden muodostavat puheenjohtajana professori Raimo Immonen, asianajaja Gisela Knuts ja asianajaja Harriet Lagus.  

Talentum tiedotti 17.11.2015 Alma Median ilmoituksen siitä, että se tulee käynnistämään Talentumin vähemmistöosakkeita koskevan lunastusmenettelyn aloittamalla osakeyhtiölain 18 luvun 3 §:ssä tarkoitetun välimiesmenettelyn saadakseen omistukseensa kaikki Talentumin osakkeet.

TALENTUM OYJ

Aarne Aktan, toimitusjohtaja, Talentum Oyj
aarne.aktan@talentum.com
+358 40 342 4440

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.talentum.fi

TALENTUM LYHYESTI

Talentum on erikoistunut ammattilaisille suunnattuihin lehtiin, kirjoihin, verkkopalveluihin, koulutukseen ja tapahtumiin. Yhtiö keskittyy etenkin juridiikan, johtamisen, HR:n, myynnin ja markkinoinnin, ICT:n, teknologian ja terveydenhuollon aiheisiin. Talentumin tavoite on auttaa ammattilaisia menestymään.

Vuonna 2014 Talentumin liikevaihto oli 72,3 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa työskentelee 720 henkeä Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa ja Latviassa. Talentumin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: www.talentum.fi