Forlænget optionsaftale vedr. frasalg af forretningssegmentet Telecom er udløbet


Skive, Danmark, 2016-03-10 13:22 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Dantherm forlængede den 1. marts optionsaftalen med Procuritas til og med den 9. marts 2016 (se selskabsmeddelelse nr. 2 af 1. marts 2016). 

Optionsaftalen giver, som tidligere beskrevet, Dantherm mulighed for at tilbagekøbe de Telecom EMEA-selskaber, der blev overdraget i forbindelse med gennemførelsen af Dantherms frasalg af forretningssegmentet HVAC til Procuritas (se selskabsmeddelelse nr. 1 af 15. januar 2016), for derved at kunne gennemføre closing af den tidligere aftalte Telecom-transaktion med moderselskabet til China Technologies Holdings Group Co., Ltd. (Hong Kong) (CTHG)

CTHG har fortsat ikke kunnet gennemføre Telecom-transaktionen, hvorfor Dantherm ikke har udnyttet optionen inden fristens udløb. 

CTHG har dog tilkendegivet, at man er positiv over for en Telecom-transaktion på nye, allerede genforhandlede vilkår, men at CTHG først forventer at træffe endelig afgørelse herom inden for kort tid.

Som følge af ovennævnte, er Dantherm i forhandlinger om en yderligere forlængelse af optionsaftalen med Procuritas.

Vedrørende den endelige, efterfølgende afvikling af selskabet og de økonomisker konsekvenser heraf - med eller uden det ovennævnte frasalg - henvises til selskabsmeddelelse nr. 2 af 1. marts 2016.

Bestyrelsen vil opdatere markedet, når der foreligger nyt.

Eventuelle henvendelser vedrørende denne meddelelse kan ske til Dantherms bestyrelsesformand Jørgen Møller-Rasmussen på telefon 23 20 50 50.


Attachments

3_Forlænget optionsaftale_CTHG_20160310.pdf