Kutsu F-Securen pääomamarkkinapäivään (22.11.2017)


F-Secure Oyj, Sijoittajauutinen, 21.9.2017 klo 09.30

F-Secure kutsuu analyytikot ja sijoittajat pääomamarkkinapäivään keskiviikkona 22.11.2017. TIlaisuus pidetään F-Securen pääkonttorissa Helsingissä (Tammasaarenkatu 7).

Pääomamarkkinapäivän tarkoitus on antaa osallistujille kattava kuva F-Securen liiketoiminnasta, investoinneista sekä strategiasta.

Liiketoiminnan esitykset tilaisuudessa pitävät johtoryhmäläiset Samu Konttinen (toimitusjohtaja), Eriikka Söderström (talousjohtaja), Jyrki Rosenberg (yritystietoturva), Jens Thonke (kyberturvallisuuspalvelut) ja Kristian Järnefelt (kuluttajatietoturva). Lisäksi puhujina ovat tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen sekä F-Securen perustaja ja nykyinen hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa.

Päivä alkaa ilmoittautumisella klo 08.30 alkaen. Virallinen ohjelma alkaa klo 09.00 ja päättyy noin klo 13.00, minkä jälkeen tarjotaan lounas.

Tilaisuutta on mahdollista seurata myös suorana webcast-lähetyksenä. Kaikki esitysmateriaalit sekä webcast-tallenne löytyvät tilaisuuden jälkeen F-Securen verkkosivuilta osoitteesta www.f-secure.com/sijoittajat. Esitykset pidetään englanniksi. 

Ilmoittautuminen  

Ilmoittauduthan tilaisuuteen viimeistään 15.11.2017 mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen investor-relations@f-secure.com. Muista sisällyttää viestiin seuraavat tiedot:

  • osallistujan yhteystiedot (sähköpostiosoite sekä puhelinumero)
  • mahdolliset ruokavalioon liittyvät lisätiedot

Tilaisuuden tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa. 

Lämpimästi tervetuloa!  

 

Eriikka Söderström
talousjohtaja, F-Secure

Tapio Pesola
sijoittajasuhdepäällikkö, F-Secure  

 

Lisätietoa 

Tapio Pesola
sijoittajasuhdepäällikkö, F-Secure
tapio.pesola@f-secure.com
044 3734693

 

About F-Secure

F-Secure on eurooppalainen kyberturvallisuusyhtiö, jolla on kymmenien vuosien kokemus yritysten ja kuluttajien suojaamisesta tartuntoja aiheuttavia kiristysohjelmia ja kehittyneitä kyberhyökkäyksiä vastaan. F-Securen laaja palvelukokonaisuus ja palkitut tuotteet käyttävät patentoituja tietoturvainnovaatioita ja sofistikoitunutta uhkatietoa suojatakseen tuhansia yrityksiä ja miljoonia kuluttaja-asiakkaita. Yhtiön asiantuntijat ovat osallistuneet useampaan kyberrikoksen tutkintaan kuin mikään muu eurooppalainen yritys markkinoilla. F-Securen tuotteita myy maailmanlaajuisesti yli 200 operaattoria ja tuhannet jälleenmyyjät.  

Vuonna 1988 perustettu F-Secure on listattu NASDAQ OMX Helsinki Ltd:ssä.

f-secure.com | twitter.com/fsecure | facebook.com/f-secure