Hedera Group utser Per J Levin till CFO


PRESSMEDDELANDE

Hedera Group AB (publ) utser Per J Levin till CFO

Hedera Group AB (publ), noterat på Nasdaq First North Growth Market, har utsett Per J Levin till CFO i Hedera Group AB.

Vi är väldigt glada över rekryteringen av Per J Levin då han har erfarenhet från många bolag och kan bidra till vår ökade effektivisering av ekonomifunktionen.
Hedera Group har haft en snabb utveckling och har nu nått den volym då en stark ekonomiavdelning är väsentlig.
Samtidigt förstärker vi organisationen för att ta emot fler förvärv på ett så stabilt och bra sätt som möjligt. Per J Levin kommer närmast från tjänsten som revisor på Ernst & Young AB, säger Maria Nordin VD i Hedera Group AB

”Hedera har en mycket spännande resa framför sig med stor potential till att växa till en större aktör inom vård och omsorg. Jag ser mycket framemot att få vara med på resan och att bidra till att utveckla och effektivisera organisationen. ” säger Per J Levin.

Per J Levin har tillträtt sin tjänst som CFO i Hedera Group AB.

Aqurat Fondkommission AB är Bolagets Certified Adviser. Kontaktuppgifter till Aqurat är info@aqurat.se eller 08-684 05 800.

För ytterligare frågor, kontakta:
Maria Nordin VD, 0730-41 58 20 mail: maria.nordin@hederagroup.se
Bertil Haglund Styrelseordförande, 0707 222 644


Hedera Group

Hedera Group AB (publ) erbjuder bemanning och rekrytering inom nischade yrkeskategorier. Genom dotterbolagen Läkarresurs, Svensk Läkartjänst, Hedera Helse, Hedera Medical, AddUs Care och Assistanspoolen erbjuds bemanning av vård och omsorgspersonal i hela Sverige. Hedera Group är listad på Nasdaq First North Growth Market och för ytterligare information besök hemsidan www.hederagroup.se