Forløb af ordinær generalforsamling.


Fondsbørsmeddelelse 6/2024

I henhold til tidligere advisering har Djurslands Bank A/S afholdt ordinær generalforsamling den 19. marts 2024 i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.
På generalforsamlingen blev alene behandlet spørgsmål i henhold til dagsordenen i selskabsmeddelelse nr. 3/2024 af 21. februar 2024.
Dagsordenspunkterne fremlagt og indstillet af repræsentantskab og bestyrelse blev alle godkendt som anført efterfølgende. Advokat Bo Holse, Gorrissen Federspiel Advokatpartnerselskab, var af repræsentantskabet valgt til dirigent for generalforsamlingen.

Årsberetning, årsrapport og overskudsfordeling
Ledelsens beretning blev fremlagt og årsrapport samt overskudsfordeling blev godkendt, herunder at der udbetales udbytte for regnskabsåret 2023 på kr. 30,00 pr. aktie.

Vederlagsrapport
Bankens vederlagsrapport blev fremlagt og godkendt.

Valg til repræsentantskabet
På generalforsamlingen blev nyvalgt 7 og genvalgt 12 medlemmer til repræsentantskabet. Repræsentantskabet består af 50 medlemmer, og sammensætningen fremgår af www.djurslandsbank.dk.

Valg af revisor
PricewaterhouseCoopers (PwC), blev valgt som revisor.

Bemyndigelser til bestyrelsen
Generalforsamlingen gav bestyrelsen bemyndigelse til

  • erhvervelse af indtil 10% af bankens aktiekapital i egne aktier til eje eller pant til gældende børskurs +/- 10%
  • indtil næste ordinære generalforsamling at optage ny efterstillet kapital op til en ramme på 150 mio. kr. i form af hybrid kernekapital og/eller ansvarlig/supplerende kapital og/eller Senior Non-Preferred obligationer

Bestyrelsens vederlag
Generalforsamlingen vedtog følgende

  • Bestyrelsens grundhonorar blev hævet fra 145.000 kr. (i 2023) til 175.000 kr.

Vedtægtsændringer
Generalforsamlingen vedtog følgende vedtægtsændringer

  • Tidsfristen i vedtægtens §2 stk. 2 og stk. 3 for den 5-årige bemyndigelse til bestyrelsen om udvidelse af aktiekapitalen med nom. 27 mio. kr. til i alt 54 mio. kr. blev forlænget til 1. marts 2029.

  • Ændring af vedtægternes §7:
    Som følge af lovændringer på aflønningsområdet pr. 1. juli 2023 blev der som nr. 5 i §7, stk. 1 indsat et nyt særskilt dagsordenspunkt på den ordinære generalforsamling med ordlyden: ”Godkendelse af bestyrelsens vederlag for indeværende regnskabsår"

    En afledt effekt heraf indebærer, at §15, stk. 2, nr. 2 i vedtægterne er ændret, idet repræsentantskabet ikke længere skal fastsætte vederlaget til bestyrelsen, men indstille bestyrelsens faste vederlag til generalforsamlingens vedtagelse
  • Ændring af vedtægternes §19 Stk. 3:
    Slettes da direktionen består af én direktør

Bemyndigelse til dirigenten
Generalforsamlingen gav dirigenten bemyndigelse til

  • at anmelde de anmeldelsespligtige beslutninger truffet af generalforsamlingen samt til at foretage sådanne ændringer i de til Erhvervsstyrelsen indleverede dokumenter, som Erhvervsstyrelsen måtte kræve eller finde hensigtsmæssige i forbindelse med registrering af de på generalforsamlingen vedtagne beslutninger

På generalforsamlingen fremkom der ikke yderligere oplysninger, der skal offentliggøres.
Evt. spørgsmål hertil kan rettes til adm. direktør, CEO Sigurd Bohlbro Simmelsgaard.

Venlig hilsen
Djurslands Bank

Vedhæftet fil



Attachments

06-2024 Forløb generalforsamling 19. marts 2024