Harrington allekirjoitti uuden sopimuksen Wilsonin kanssa


Padraig Harrington on allekirjoittanut kolmevuotisen sopimuksen Wilsonin kanssa. Suosittu 29-vuotias irlantilaisgolfari pelaa hiljattain lanseeratuilla RM Signature Fat Shaft -rautamailoilla. Hän debytoi näyttävästi viime vuoden Ryder Cupissa ja on neljän parhaan pelaajan joukossa myös vuoden 2001 Euroopan Ryder Cup -joukkueessa.
 
"Allekirjoitan mielelläni uuden sopimuksen Wilsonin kanssa, sillä Wilsonin mailat ovat auttaneet peliäni paljon", kertoo Harrington. "Vaihdoin uusiin RM Signature Fat Shaft -mailoihin syyskuussa ja kuukautta myöhemmin voitin Madridissa tuloksella 17 alle parin, joten tiedän kuinka hyviä nämä mailat ovat ja kuinka ne antavat varmuutta peliini."
 
RM Signature Fat Shaft -mailat on nimetty arvostetun mailasuunnittelija Robert Mendrallan mukaan, joka on suunnitellut huippumailoja Wilsonille viimeiset 30 vuotta. Hän on vienyt tavalliselle golfin pelaajalle kehitetyn Fat Shaft -teknologian astetta pidemmälle myös edistyneiden pelaajien hyödyksi. Uudessa mailassa varren alaosan halkaisija on 0,450 tuumaa (vakio 0,370 tuumaa) ja se lisää tarkkuutta peliin.
 
Padraig Harrington käyttää RM Signature Fat Shaft -mailojen lisäksi Wilsonin visiiriä sekä kuuluisaa punavalkoista Tour-bägiä kiertäessään European Touria ja tärkeitä mestaruusotteluita maailmalla.
 
Harrington allekirjoitti Wilsonin kanssa sopimuksen ensi kertaa vuonna 1998. Samana vuonna hän voitti Irish PGA:n mestaruuden. Maailman ranking-listalla hän on 24:s. Tänä vuonna hän on menestynyt Brasiliassa ja Madridissa pelatuissa kisoissa ollen yksi parhaista eurooppalaisista sekä sijoittunut Mastersissa ja Openissa 20 parhaan joukkoon.
 
AMER-YHTYMÄ OYJ
Viestintäosasto
 
Kaisa Nissinen
viestintäassistentt
i puh. (09) 7257 8309
faksi: (09) 791 385
sähköposti: kaisa.nissinen@amer.fi