Nokia laajentaa Globe Telecomin verkkoa Filippiineillä


Nokia on allekirjoittanut noin 2,1 miljardin markan (310 milj. USD) arvoisen sopimuksen Globe Telecomin Handyphone GSM-verkon laajennuksesta Filippiineillä

Nokia laajentaa Globen nykyistä maanlaajuista GSM 900 ja 1800 -verkkoa. Laajennus lisää Globe Telecomin verkon kattavuutta, kapasiteettia ja laatua. Laajennus vastaa matkapuhelinpalveluiden voimakkaasti kasvavaan kysyntään.

Nokia toimittaa Globe Telecomille matkapuhelinverkon keskuksia, kotipaikkarekistereitä, tukiasemaohjaimia ja Nokia UltraSite -tukiasemia, jotka tukevat GSM-, High Speed Data-, GPRS-, EDGE- ja 3G-teknologioita. Lisäksi Nokia toimittaa täydellisen valikoiman asiakaspalveluita, joihin kuluvat projektinjohto-, laitteistopaikkojen hankinta-, rakennus-, verkon suunnittelu-, toteutus-, ja optimointipalvelut sekä Help Desk-, tuki-, hätä-, ohjelmistojen ja laitteistojen ylläpito- ja koulutuspalvelut. Nokia on johtava avaimet käteen -verkkojen toimittaja maailmassa, ja tämä on Nokian 24. avaimet käteen -periaatteella tehtävä verkkotoimitus.

Nokia ja Globe Telecom ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 1994, jolloin Globe rakensi matkapuhelinverkkonsa ensimmäisen vaiheen.

Globen Handyphone-verkko on Filippiinien suurin ja sillä on yli miljoona asiakasta. Globe on yksi Filippiinien kolmesta täyden palvelun operaattorista ja sen omistavat Ayala Corporation ja Singapore Telecom International.

Lisätietoja antaa:

Nokia Networks
Viestintäosasto
Puh. 07180 38195
sähköposti: nokia.networks@nokia.com

www.nokia.com