Nokia laajentaa DSL-laajakaistaverkkoa Guangdong Telecomille Kiinaan


Nokia ja kiinalainen Guangdong Telecom, joka on osa China Telecomia, ovat allekirjoittaneet sopimuksen DSL-laajakaistaverkon laajentamisesta. Sopimus kattaa verkkotoimitukset kahdeksaan suurimpaan kaupunkiin Guangdongin maakunnassa.

Nokia toimittaa Guangdong Telecomille D50e DSLAM (Digital Subscriber Line Access Multiplexer) -järjestelmän sekä verkonhallinta- että käyttöönottopalvelut. Nokian D50e DSLAM mahdollistaa operaattorille joko ATM- tai IP-rajapinnan käytön verkkoliikenteessä.

Verkon laajennus on jo aloitettu ja se saadaan päätökseen toukokuun puolessa välissä.

Nokia D50e on joustava, kaksivaiheinen asynkroniseen toimintaan perustuva DSLAM (Digital Subscriber Access Line Multiplexer) -järjestelmäalusta, jonka avulla operaattorit pystyvät tarjoamaan asiakkailleen kattavan joukon huippuluokan DSL-palveluita jopa 8 megabitin sekuntinopeudella. Nokia D50e:n avulla operaattorit pystyvät tarjoamaan asiakkailleen kattavan joukon nopeat Internet yhteydet mahdollistavia DSL-palveluita.

Nokia on Kiinan johtavia tietoliikennetoimittajia. Nokialla on Kiinassa yli 20 myyntitoimistoa, kahdeksan yhteisyritystä ja kaksi tuotekehitysyksikköä. Henkilöstömäärä on yli 5500.

Lisätietoja:

Nokia Networks
Viestintäosasto
Puh. 07180 38195
nokia.networks@nokia.com

www.nokia.com