Empire - utökar med agenturen för BaByliss i Lettland och Litauen


Tack vare Empire Swedens framgångar med BaByliss i Sverige har Empire Baltics fått rättigheten att sälja BaByliss i Lettland och Litauen. I dagsläget har BaByliss en distribution på 70 butiker i Lettland och Litauen, målsättningen är att tredubbla till ca 200 butiker inom tre år.

- Vi ser en klar potential att bygga och stärka varumärket BaByliss i Lettland och Litauen samt bredda distributionen med ett starkt sortiment.

- Vår målsättning är att erbjuda kunder och slutkonsumenter hårvårdsprodukter till ett konkurrenskraftigt pris och bra kvalitet. Det finns här liksom i Skandinavien ett stort intresse att se snygg ut och hänga med i trender, säger Empire Baltics VD Adam Wieslander.

- Vi är mycket glada för att ha fått BaBylissagenturen i Lettland och Litauen. Att arbeta med samma varumärken på flera av våra marknader ligger helt i Empires strategi, säger Per Björkman, VD Empire AB.

Mer info
Ulf Bork, Produktchef, 0765-470481

Per Björkman, VD, 0765-470511 per.bjorkman@empire.se

Empire är ett försäljnings- och distributionsföretag inom hem- och hushållsprodukter. Vi finns idag i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Baltikum


Attachments