DESTIA ALLEKIRJOITTI AIESOPIMUKSEN RAMIRENTIN KANSSA KALUSTON ULKOISTAMISESTA SUOMESSA


Destia Oy ja Ramirent Finland Oy ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen, jonka mukaan Destia ulkoistaa työmaatilansa ja osan pienrakennuskoneistansa sekä niihin liittyvät toiminnot Ramirentille ja solmii viiden vuoden vuokrasopimuksen Ramirentin kanssa. Tavoite on tehdä lopullinen sopimus vuoden 2011 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana.

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyritys, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Destian asiakkaita ovat teollisuus- ja liikeyritykset, kunnat ja kaupungit sekä valtionhallinnon organisaatiot. Destialla on vahva markkina-asema liikenneväylien hoitopalveluissa.

”Yhteistyö Ramirentin kanssa auttaa meitä keskittymään ydinosaamiseemme ja parantaa kilpailukykyämme. Ramirentin tarjoamat ratkaisut edustavat meille tärkeitä asioita mukaan lukien turvallisuus, laatu ja joustavuus,” sanoo Destian hankintajohtaja Petri Roimela.

”Olemme erittäin iloisia voidessamme syventää yhteistyötämme Destian kanssa ja tarjota entistä laajempaa tuote- ja palveluvalikoimaa Ramirentiltä, ” sanoo toimitusjohtaja Kari Aulasmaa, Ramirent Finland Oy.” Yhteistyön syventäminen Destian kanssa edistää myös palveluidemme kehittämistä ja Ramirentin aseman vahvistamista tietyissä asiakassektoreissa, joissa haluamme laajentaa toimintaamme.”

“Tämä sopimus sopii erittäin hyvin konsernistrategiaamme ja voimme todeta, että yhä kasvava määrä yrityksiä on huomannut kaluston ja laitteiston ulkoistamisen edut,” sanoo Ramirent-konsernin toimitusjohtaja Magnus Rosén. ”Ulkoistamalla kalustonsa meille vapautuu asiakkaan resursseja ydinliiketoimintojensa käyttöön; tämä on tärkeä osa strategiaamme, millä pystymme yksinkertaistamaan asiakkaittemme liiketoimintaa.”

Ramirent on johtava rakennuskonevuokraamo Suomessa ja vuonna 2009 sen liikevaihto oli 134 milj. euroa, ja se toimi maanlaajuisesti 83 toimipisteessä 612 työntekijän voimin.

LISÄTIETOJA

Toimitusjohtaja Kari Aulasmaa, Ramirent Finland Oy, puh: 020 750 2822,
e-mail: kari.aulasmaa@ramirent.fi

Ramirent on johtava konevuokrauskonserni, joka yksinkertaistaa asiakkaittensa liiketoimintoja toimittamalla dynaamisia vuokrausratkaisuja. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennus- ja prosessiteollisuutta, telakoita, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2009 konsernin liikevaihto oli 503 miljoonaa euroa. Konsernilla on 3.000 työntekijää 375 toimipaikassa 13 maassa Pohjoismaissa ja Keski- ja Itä-Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

JAKELU:                                                                        

NASDAQ OMX Helsinki                                                            

Keskeiset tiedotusvälineet                                                     

www.ramirent.com