WULFF-KONSERNIN JOHTORYHMÄÄN LISÄÄ SKANDINAAVISTA OSAAMISTA


WULFF-YHTIÖT OYJ

PÖRSSITIEDOTE              23.3.2011 KLO 16.15

  

WULFF-KONSERNIN JOHTORYHMÄÄN LISÄÄ SKANDINAAVISTA OSAAMISTA

Wulff-Yhtiöt Oyj -konsernin johtoryhmä on uudistunut. Johtoryhmän uusi jäsen on Wulff Supplies AB:n toimitusjohtaja, norjalainen Trond Fikseaunet. Toimistotuotteiden sopimusmyyntiin keskittynyt Wulff Supplies AB palvelee konsernin asiakkaita Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. 47-vuotias Fikseaunet on toiminut vuonna 2009 Wulff-konserniin ostetun Wulff Suppliesin (aiemmin Strålfors Supplies AB) johtotehtävissä 13 vuoden ajan. Toimistotarvikealasta hänellä on monipuolinen, yli 25 vuoden kokemus.

Johtoryhmää uudistettiin vastaamaan paremmin nykyisiä liiketoimintoja. Wulff-konsernin liikevaihdosta vuonna 2010 tuli 55 % Suomesta, 22 % Norjasta, 20 % Ruotsista, 2 % Tanskasta ja 1 % Virosta.

”Fikseaunetin kokemus skandinaavisista markkinoista on meille tärkeä. Uskomme alan konsolidaatiokehityksen jatkuvan ja ennen kaikkea asiakkaidemme haluavan yhä enemmän yhteispohjoismaisia palveluja. Vahvistaaksemme kilpailukykyämme ja kehittääksemme yhteispohjoismaisia palvelujamme vielä aiempaa paremmin, tarvitsimme johtoomme lisää skandinaavista osaamista ja kokemusta. Fikseaunet tuo johtoryhmäämme tätä kaivattua skandinaavista näkökulmaa”, kertoo Wulff-Yhtiöt Oyj:n konsernijohtaja Heikki Vienola.

Konsernin johtoryhmään kuuluvat:

Fikseaunet Trond, toimitusjohtaja, Wulff Supplies AB  

Näätänen Kati, talousjohtaja, Wulff-Yhtiöt Oyj                      

Puroranta Jani, toimitusjohtaja, Wulff Oy Ab                        

Törmänen Tarja, viestintäjohtaja, Wulff-Yhtiöt Oyj                 

Vienola Heikki, konsernijohtaja, Wulff-Yhtiöt Oyj                  

Ågerfalk Veijo, johtaja, Suoramyynti-divisioona                    

 

Lisätietoja johtoryhmän jäsenistä:
http://www.wulff.fi/fi/wulff-yhtiot+oyj/sijoittajille/johto+ja+hallinto/konsernijohtaja+ja+johtoryhma/

 

Vantaalla 23.3.2011

 

Lisätietoja:

konsernijohtaja Heikki Vienola

p. (09) 5259 0050  tai gsm 050 65 110

sähköposti: heikki.vienola@wulff.fi

 

JAKELU:

NASDAQ OMX Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

www.wulff.fi

 

Wulff-Yhtiöt Oyj on kasvava ja kansainvälistyvä pörssiyritys sekä toimistomaailman merkittävin pohjoismainen toimija. Wulff myy ja markkinoi asiakkailleen toimistotuotteita, liike- ja mainoslahjoja, it-tarvikkeita ja ergonomiaa. Sen palveluvalikoimaan kuuluvat myös monipuoliset messu- ja tapahtumamarkkinointipalvelut. Suomen lisäksi Wulff toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Verkossa konserni palvelee asiakkaitaan toimistotuotteiden verkkokaupalla wulffinkulma.fi.


Attachments

WUFF_2011-03-23_Johtoryhma.pdf