Meddelelse nr. 118

Referat af Ordinær Generalforsamling Rovsing A/S


28. oktober 2011

Meddelelse nr. 118

 

 

 

Forløb af ordinær generalforsamling i Rovsing A/S

 

 

År 2011, den 28. oktober, kl. 15:00, afholdtes ordinær generalforsamling i

 

Rovsing A/S

CVR-nr. 16 13 90 84

 

på Selskabets adresse, Dyregårdsvej 2, 2740 Skovlunde.

 

Bestyrelsesformand Christian Hvidt bød velkommen og oplyste, at advokat Eric Korre Horten i overensstemmelse med vedtægternes punkt 11 var udpeget til at lede generalforsamlingen som dirigent.

 

Dirigenten oplyste, at indkaldelse til generalforsamlingen har været annonceret gennem NASDAQ OMX den 30. september 2011 og ved fremsendelse af e-mails / breve samme dag til alle aktionærer, som har begæret at modtage indkaldelse på denne måde.

 

Dirigenten konstaterede med generalforsamlingens enstemmige tilslutning, at generalforsamlingen lovligt kunne afholdes med nedenstående dagsorden:

 

  1. Ledelsesberetningen om selskabets virksomhed i det forløbne år.
  2. Fremlæggelse af årsrapport med revisionspåtegning og ledelsesberetning.
  3. Godkendelse af resultatopgørelse og status samt beslutning om decharge til bestyrelse og direktion.
  4. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport.

 

Dirigenten bemærkede, at punkterne 2-4 vil blive behandlet samlet.

 

  1. Forslag til vedtægtsændring.

 

  1. Valg af bestyrelse

 

  1. Valg af revisor

 

  1. Eventuelle forslag fra bestyrelse eller aktionærer

 

Der er ikke indkommet nogen forslag.

 

Dirigenten gav herefter ordet til den administrerende direktør Søren Anker Rasmussen for så vidt angår dagsordenspunkt 1.

 

Aktionærerne fik herefter anledning til stille spørgsmål til beretningen.

 

Dirigenten konstaterede herefter, at beretningen var godkendt, hvorefter dirigenten fortsatte med dagsordenspunkterne 2-4 vedrørende aflæggelse og godkendelse af årsrapport.

 

Dirigenten gav ordet til Asger Filsø for en præsentation af årsrapporten.

 

Dirigenten fremhævede revisionspåtegningen på side 27 i årsrapporten, hvoraf fremgår, at revisionen ikke har givet anledning til forbehold. Revisorerne er dog fremkommet med supplerende oplysninger. Dirigenten oplæste de supplerende oplysninger fra revisorerne i årsrapporten s. 27.

 

Dirigenten oplyste endvidere under henvisning til selskabslovens § 119, at selskabet har tabt sin aktiekapital. I anledning heraf fremkom ledelsen med en redegørelse for selskabets økonomiske stilling, jf. årsrapporten s. 7, hvor tillige er redegjort for de tiltag, som bestyrelsen har taget i anledning af tabet af egenkapitalen, herunder sikkerhedsstillelse fra selskabets to største aktionærer, samt de planlagte tiltag.

 

Aktionærerne fik herefter anledning til at stille spørgsmål til årsrapporten.

 

Dirigenten foreslog derefter, at eventuelle afstemninger som udgangspunkt af praktiske årsager blev afholdt mundtligt, medmindre der konkret viste sig behov for en skriftlig afstemning. Generalforsamlingen tilsluttede sig enstemmigt dirigentens forslag.

 

Dirigenten konstaterede herefter, at generalforsamlingen enstemmigt og med alle tilstedeværende stemmer havde godkendt resultat og status og meddelt decharge til direktion og bestyrelse samt truffet beslutning om overførsel af årets resultat som foreslået. Der udbetales ikke udbytte.

 

Pkt. 5:  Forslag om vedtægtsændring

 

Herefter gik dirigenten over til pkt. 5 på dagsordenen.

 

Der var stillet forslag om ændring af stykstørrelsen på selskabets aktier fra DKK 1 til DKK 0,5.

 

Ændringen af stykstørrelsen indebærer følgende vedtægtsændringer:

 

I vedtægternes pkt. 3.2 og 10.2 ændres ”DKK 1” til ”DKK 0,5”.

 

I vedtægternes pkt. 6.1 slettes ”á DKK 1”.

 

Dirigenten oplyste, at da kapitalen fortsat er den samme, vil ændringen indebære, at antallet af aktier fordobles. Hver aktionær modtager 2 aktier for hver aktie, de tidligere ejede.

 

Dirigenten konstaterede herefter, at generalforsamlingen enstemmigt og med alle tilstedeværende stemmer havde vedtaget forslaget.

 

Pkt. 6:  Valg af bestyrelsesmedlemmer

 

Bestyrelsen havde stillet forslag om genvalg af den siddende bestyrelse.

 

Dirigenten konstaterede herefter, at der ikke var andre forslag, og at generalforsamlingen enstemmigt og med alle tilstedeværende stemmer havde vedtaget forslaget.

 

Pkt. 7: Valg af revisor

 

Bestyrelsen foreslår genvalg af PricewaterhouseCoopers.

 

Dirigenten konstaterede herefter, at der ikke var andre forslag, og at generalforsamlingen enstemmigt og med alle tilstedeværende stemmer havde vedtaget forslaget.

 

Pkt. 8: Eventuelle forslag fra bestyrelse eller aktionærer

 

Der er ikke indkommet forslag.

 

 

---ooOoo---

 

Da dagsordenen herefter var udtømt, konstaterede dirigenten, at generalforsamlingen hermed var tilendebragt. Dirigenten takkede for opgaven som dirigent og gav herefter ordet til bestyrelsens formand Christian Hvidt.

 

Christian Hvidt sluttede med en tak til selskabets aktionærer og medarbejdere for deres støtte til selskabet og en tak til dirigenten.

 

 

Som dirigent:

 

 

(Eric Korre Horten)

 

Om Rovsing

 

Rovsing leverer produkter, systemer og software til rumfartsindustrien og yder inden for udvikling af sikkerhedskritisk software konsulentbistand til automobilindustrien. Konsulentydelserne vedrører metoder, procedurer og værktøjer for udvikling af sikkerhedskritisk software samt assistance i udvikling af software i overensstemmelse med ”Functional Safety” standarden ISO 26262. Selskabets kunder er store globale spillere inden for rumfarts- og automobilindustrien. Selskabets vækststrategi omfatter salg af standard produkter til den globale rumfartsindustri samt stærkt øget salg af konsulentydelser til automobilindustrien, hvor der i stigende grad er behov for Rovsings kompetencer.

 

www.rovsing.dk

 

Yderligere oplysninger

 

Søren A. Rasmussen, adm. direktør

Telefon (+45) 40 30 54 50

 

 

www.rovsing.dk

 

Yderligere oplysninger

 

Søren A. Rasmussen, adm. direktør

Telefon (+45) 40 30 54 50


Attachments