Honkarakenne Oyj vahvistaa myyntiorganisaatiotaan Suomessa ja Saksassa


Omakotitaloja ja vapaa-ajankoteja valmistava Honkarakenne Oyj vahvistaa myyntiorganisaatiotaan Suomessa ja Saksassa. Honkarakenteen asiakkaille rakentamispalveluja tarjoava Rakentamispalvelut-yksikkö siirtyy projektimyyntijohtaja Markku Koivuniemelle, joka vastaa Honkarakenteen projektirakentamisen liiketoiminnasta ja hankekehityksestä Suomessa.

”Rakentamispalveluiden yhdistäminen projektimyyntiin tukee Honkarakenteen panostuksia vaativiin projektirakentamiskohteisiin. Näin voimme tarjota entistä kattavampaa palvelua kumppaneillemme sekä omakoti- ja vapaa-ajanasunnon ostajille aina Avaimet käteen -valmiuteen saakka”, kertoo Honkarakenne-konsernin myyntijohtaja Risto Kilkki.

Saksan, saksankielisen Sveitsin ja Slovenian myynnistä ja myyntiverkoston kehittämisestä vastaavaksi myyntipäälliköksi on nimitetty Jyri Välilä. Hänen vastuullaan ovat myös Euroopan myynnin tukitoiminnot. Välilä siirtyy toimeen Honkarakenteen rakentamis­palvelusta ja Euroopan myynnin tuesta vastaan päällikön tehtävästä. Hän raportoi konsernin myyntijohtaja Risto Kilkille.

Honkarakenne Oyj:n Suomen myynnistä ja myyntiverkoston kehittämisestä vastaavaksi myyntijohtajaksi on nimitetty Markus Saarelainen. Hän vastaa myös Etelä-Suomen alueen edustajaverkostosta. Markus Saarelainen on työskennellyt yhtiön palveluksessa talomyynnissä Aasiassa, Välimeren alueella ja viimeksi Suomessa. Tehtävässään Saarelainen raportoi konsernin myyntijohtaja Risto Kilkille.

Honkarakenne Oyj:n konsernimyyntiin koulutus- ja kehitysasiantuntijaksi on nimitetty Katjaana Hannula. Hän vastaa myynnin tuen koulutuksista ja kehittämisestä Honkarakenne-konsernissa ja jatkaa myös järjestelmäkehityksen tehtävissä yhtiössä. Hän raportoi konsernin myyntijohtaja Risto Kilkille.

 

Lisätietoja: Honkarakenne Oyj, konsernin myyntijohtaja Risto Kilkki, 0400 603 746, risto.kilkki @honka.com

 

Honkarakenne-konserni on Honka®-tuotemerkillään maailman johtava aitoja massiivi­puutaloja valmistava ja markkinoiva yritys. Honka-tuotevalikoimaan, jossa korostuvat asumisen hyvinvointi, innovatiiviset rakenneratkaisut ja energiatehokkuus, kuuluvat omakoti- ja vapaa-ajan talot sekä suuret projektikohteet kuten hotellit, ravintolat ja lomakylät. Yhtiön tuotteita on vuodesta 1958 alkaen myyty yli 50 maahan lähes 80 000 kappaletta. Tuotanto tapahtuu yhtiön tehtailla Suomessa pääkonttorin sijaitessa Tuusulassa. Vuonna 2010 Honkarakenne-konsernin liikevaihto oli 58,1 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli 53 %. Tytäryhtiöt sijaitsevat Saksassa, Ranskassa ja Japanissa. Honkarakenne Oyj:n B-osake noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.honka.com


Attachments