2012. gada 25. janvārī plānotā AS „Valmieras stikla šķiedra” virtuālā konference tiek pārcelta uz 8. februāri


 Ar šo informējam, ka neparedzētu apstākļu dēļ iepriekš izsludinātā AS „Valmieras stikla šķiedra” virtuālā konference tiek pārcelta uz 2012. gada 8. februāri plkst. 16:00 (pēc Latvijas laika).

Virtuālajā konferencē (vebinārā) ir aicināti piedalīties uzņēmuma akcionāri, investori, masu mediju pārstāvji un ikviens interesents. Vebināru vadīs un uz dalībnieku jautājumiem atbildēs AS „Valmieras stikla šķiedra” valdes loceklis un finanšu direktors Dainis Šēnbergs. Vebināra prezentācija notiks angļu valodā, taču būs iespēja uzdot jautājumus arī latviešu valodā.

Vebināra sākumā Dainis Šēnbergs pārrunās 2011. gada 12 mēnešu nerevidētos finanšu rādītājus, informēs par 2012. gada budžetu un sniegs ieskatu turpmākajā uzņēmuma attīstībā. Pēc prezentācijas uzņēmuma pārstāvis atbildēs uz vebināra apmeklētāju jautājumiem.

Ņemot vērā, ka vebināram atvēlētais laiks ir ierobežots, lūdzam Jūsu jautājumus AS „Valmieras stikla šķiedra” pārstāvim iesūtīt iepriekš, līdz š.g. 7.februārim, nosūtot tos uz e-pastu ieva.kadakovska@nasdaqomx.com vai atstājot komentāru portālā naudaslietas.lv.

 

Kas ir vebinārs?
Vebinārs ir virtuāla konference, kuras laikā uzņēmuma pārstāvis sniedz informāciju par uzņēmumu un tā attīstības plāniem. Vebinārs nodrošina interaktīvu komunikāciju, ļaujot uzdot jautājumus un saņemt uz tiem atbildes tieši no uzņēmuma pārstāvja.

Kā pievienoties?
Lai pieslēgtos vebināram, Jums 8. februārī plkst. 16:00 jānoklikšķina uz saites http://ej.uz/VSSvebinars.  Norādiet, ka vēlaties pievienoties kā viesis (atzīmējiet izvēlni "Enter as a guest") un ievadiet savu Vārdu, Uzvārdu. Tas arī viss! Jūs tiksiet pievienots vebināram automātiski. Iepriekšēja reģistrācija nav nepieciešama.

Kā tas darbojas?
Jums būs nepieciešams tikai dators ar interneta pieslēgumu un austiņas. Pārējo dators izdarīs Jūsu vietā (nekādas papildus programmas nav nepieciešams instalēt).
Jums būs iespēja uzdot jautājumus (rakstiski) vebināra vadītājam vai arī vienkārši klausīties prezentāciju.

 Papildu informācija par vebināru pieejama šeit: http://www.nasdaqomxbaltic.com/lv/birzas-informacija/produkti-un-pakalpojumi/vebinari/