Børsmeddelelse nr. 24.2018 Forløb af ordinær generalforsamling


SmallCap Danmark A/S (CVR nr. 39703416) afholdte torsdag den 19. april 2018 kl. 15.30 ordinær generalforsamling hos Mazanti-Andersen Korsø Jensen Advokatpartnerselskab, Amaliegade 10, DK-1256 København K.

Indkaldelse, dagsorden og de fuldstændige forslag fremgår af selskabets børsmeddelelse nr. 17.2018 af d. 26. marts 2018.

Bestyrelsen havde udpeget advokat Jens Ahrendt, Mazanti-Andersen Korsø Jensen Advokatpartnerselskab til dirigent. Dirigenten konstaterede, at general­for­samlingen var rettidigt varslet og beslutnings­dygtig.

Dagsordenspunkt 1, Bestyrelsens beretning om selskabets forhold i 2017
Bestyrelsesformand Niels Roth redegjorde for udviklingen i 2017 i hovedtræk, herunder selskabets resultat og afkast samt resultatforvent­ningerne til 2018.

Forud for generalforsamlingen havde selskabet offentliggjort delårs­rapport for 1. kvartal 2018. Formanden opsummerede kort meddelelsens indhold, og redegjorde herunder for udviklingen i 1. kvartal 2018 og kvartalets resultat og afkast i hovedtal.

Forud for generalforsamlingen havde selskabet endvidere offentliggjort meddelelse om undersøgelse af selskabets strategiske muligheder og påtænkte ekstraordinære udlod­ninger i forbindelse hermed. Formanden opsummerede kort meddelelsens indhold.

Beretningen blev taget til efterretning.

Dagsordenspunkt 2, Fremlæggelse af årsrapport samt eventuelt koncernregnskab til godkendelse
Direktør Christian Reinholdt gennemgik aktiemarkedsudviklingen i 2017 og udviklingen i selskabets investeringer samt opsummerede hovedtallene fra årsrapportens resultat­opgørelse, balance og egenkapitalopgørelse.

Årsrapporten for 2017 blev godkendt.

Dagsordenspunkt 3, Forslag til fordeling af årets overskud eller dækning af tab
Resultatdisponeringen, som foreslået i den godkendte årsrapport, herunder forslag om udlodning af 4,0 kr. pr. aktie i udbytte for 2017, blev vedtaget.

Dagsordenspunkt 4, Beslutning om decharge for direktion og bestyrelse
Forslaget blev vedtaget.

Dagsordenspunkt 5, Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer
Bestyrelsen havde fremsat to forslag til behandling:

(5a) Bestyrelsen foreslår, at bestyrelsens medlemmer i perioden 1. januar til 31. december 2018, i lighed med i 2018, honoreres med 250.000 kr. for formanden og 125.000 kr. for menige medlemmer.

 
(5b) Bestyrelsen foreslår, at der gennemføres en kapitalnedsættelse, hvorved 125.000 stk. af selskabets beholdning af egne aktier annulleres.

 

Der var ikke fremsat øvrige forslag.

Forslag 5a blev vedtaget.

Endelig vedtagelse af forslag 5b krævede, at mindst 2/3 af den stemme­berettigede aktiekapital var repræsenteret på generalforsamlingen, og at forslaget blev vedtaget med mindst 2/3 såvel af de afgivne stemmer som af den repræsenterede stemme­berettigede kapital. Forslaget blev vedtaget med alle repræsenterede stemmer, men da kravet om, at 2/3 af den stemmeberettigede aktiekapital skal være repræsenteret, ikke var opfyldt, kunne forslaget ikke endeligt vedtages. Bestyrelsen agter indenfor 14 dage at indkalde til en ekstra­ordinær generalforsamling med henblik på endelig vedtagelse af forslaget.

Dagsordenspunkt 6, Valg af medlemmer til bestyrelsen
I henhold til vedtægternes § 11 er alle bestyrelsesmedlemmer på valg hvert år.

Bestyrelsesmedlemmerne Niels Roth, Per Søndergaard Pedersen, Merete Jørgensen og Torben Nordquist genopstillede og blev genvalgt.

Bestyrelsen konstituerede sig efter generalforsamlingen uændret med Niels Roth som formand.

Dagsordenspunkt 7, Valg af revisorer og revisorsuppleanter
KPMG P/S blev genvalgt som revisor.

Dagsordenspunkt 8, Eventuelt
Der var ikke yderligere emner til behandling.

Generalforsamlingen bemyndigede enstemmigt og med samtlige stemmer advokat Jens Ahrendt, med substitutionsret, til at anmelde det vedtagne til Erhvervsstyrelsen og til i forbindelse hermed at foretage sådanne ændringer og tilføjelser i det vedtagne, i vedtægterne og i øvrige forhold, som Erhvervsstyrelsen måtte kræve for at registrere det på generalforsamlingen vedtagne.

Bilagt dette referat er kopi af de slides, der blev anvendt til præsentation under de enkelte dagsordenspunkter.

Således passeret.

Med venlig hilsen
SmallCap Danmark A/S

Bestyrelsen

Bilag: Slides fra ordinær generalforsamling d. 19. april 2018

Vedhæftede filer


Attachments

AS_24_2018_ForløbAGM_190418 SCDAS_AGM_2018