Kutsu Sanoman pääomamarkkinapäivään 2018


Sanoma Oyj, Lehdistötiedote, 8.5.2018 klo 15.00

Kutsu Sanoman pääomamarkkinapäivään 2018

Sanoma kutsuu analyytikot, institutionaaliset sijoittajat ja pankkiirit vuoden 2018 pääomamarkkinapäiväänsä.

Päivä:
Torstai 7.6.2018

Aika:
8.00 Rekisteröityminen ja aamupala
8.45 Esitykset
n. 12.30 Buffet-lounas

Paikka:
G18 juhlatila, Yrjönkatu 18, Helsinki

Pääomamarkkinapäivässä Sanoman johto kertoo ajankohtaista tietoa konsernin ja sen kolmen liiketoimintasegmentin strategiasta ja tuloskehityksestä. Osallistujilla on myös mahdollisuus keskustella yhtiön johdon kanssa ja tutustua Sanoman tuotteisiin ja palveluihin. Paikalla ovat kaikki Sanoman johtoryhmän jäsenet: Marc Duijndam (toimitusjohtaja, Sanoma Media BeNe), Pia Kalsta (toimitusjohtaja, Sanoma Media Finland), John Martin (toimitusjohtaja, Sanoma Learning), Markus Holm (talous- ja operatiivinen johtaja) ja Susan Duinhoven (konsernin toimitusjohtaja).

Esitysten kieli on englanti. Esitysmateriaali on saatavilla tilaisuuden alkaessa Sanoman verkkosivuilla osoitteessa www.sanoma.com/fi/sijoittajat. Nauhoitteet esityksistä julkaistaan sivuilla tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoja:
- sähköpostilla ir@sanoma.com
- puhelimitse Sanna Sandvall, talousviestinnän päällikkö, 040 760 0794

Sanoma on median ja oppimisen edelläkävijä, jolla on päivittäin vaikutus miljoonien ihmisten elämään. Tarjoamme kuluttajille merkityksellistä sisältöä, yritysasiakkaillemme ainutlaatuisia markkinointiratkaisuja ja autamme opettajia kehittämään jokaisen lapsen taitoja.

Sanoma toimii Suomessa, Hollannissa, Puolassa, Belgiassa ja Ruotsissa. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 1,4 miljardia euroa ja työllistimme yli 4 400 ammattilaista. Sanoman osake on listattu Nasdaq Helsingissä.