ASi Tallinna Vesi nõukogu pikendas juhatuse liikmete lepinguid


31.05.2018 otsustas ASi Tallinna Vesi nõukogu pikendada juhatuse liikmete Riina Käi ja Aleksandr Timofejevi juhatuse liikme lepinguid järgmiseks 3-aastaseks perioodiks alates 1.11.2018, mil lõppevad nende senised lepingud.

Riina Käi töötab ettevõtte finantsdirektori ametikohal 2012. aasta oktoobri lõpust. Tal on laialdane finantsalane töökogemus varasematelt arendus- ja finantsjuhi ning finantskontrolleri ja pearaamatupidaja ametikohtadelt erinevates ettevõtetes. Riina Käi on omandanud ökonomisti eriala ja majandusalase magistrikraadi Tallinna Tehnikaülikoolis. Alates 2009. aastast on ta FCCA (Association of Chartered Certified Accountants) liige. Samuti on Riina Käi alates 2016. aastast Baltic Institute of Corporate Governance nõukogu liige. Riina Käi omab 100 AS-i Tallinna Vesi aktsiat.

Aleksandr Timofejev on töötanud AS-is Tallinna Vesi erinevatel positsioonidel alates 2007. aastast. Alates 2011. aastast on ta ettevõtte tippjuhtkonna liikmena olnud paljude strateegiliste otsuste väljatöötamise ja elluviimise juures. Aleksandr on omandanud magistrikraadi Tallinna Tehnikaülikoolis keskkonnatehnika erialal spetsialiseerumisega veetehnikale. Tal on Eesti Ehitusinseneride Liidu poolt välja antud vee- ja kanalisatsiooniinseneri 7. taseme diplom. Ashridge Business Schoolis Inglismaal on Aleksandr läbinud tippjuhi (Senior Executive) õpingud. Aleksandr Timofejev kuulub ka Eesti Vee-ettevõtete Liidu juhatusse. Aleksandr Timofejev ei oma AS-i Tallinna Vesi aktsiaid.

Eliis Vennik
Kommunikatsioonijuht
AS Tallinna Vesi
Tel: (+372) 62 62 275
Eliis.vennik@tvesi.ee