Offentliggørelse af Nordic Transport Group Holding A/S' tilbudsdokument


Selskabsmeddelelse
20. juni 2018

MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, PUBLICERES ELLER UDLEVERES DIREKTE ELLER INDIREKTE I ELLER TIL NOGEN JURISDIKTION, HVIS DETTE VILLE UDGØRE EN OVERTRÆDELSE AF GÆLDENDE RET ELLER REGULERING I DEN PÅGÆLDENDE JURISDIKTION

Med henvisning til NeuroSearch A/S' ("NeuroSearch") meddelelse af 31. maj 2018 (nr. 11 - 18) vedrørende et frivilligt, offentligt overtagelsestilbud til aktionærerne i NeuroSearch om at erhverve den samlede aktiekapital i NeuroSearch mod et kontant vederlag på DKK 4,45 pr. aktie à nominelt DKK 1,00 ("Tilbuddet"), har Nordic Transport Group Holding A/S ("NTG Holding") i dag offentliggjort tilbudsdokument og acceptblanket i henhold til § 4, stk. 2, i bekendtgørelse nr. 1171/2017 om overtagelsestilbud ("Tilbudsbekendtgørelsen").

Der henvises til NTG Holdings meddelelse offentliggjort dags dato for yderligere detaljer.

Denne meddelelse inklusive tilbudsdokumentet og acceptblanketten er tilgængelig på NeuroSearch's hjemmeside www.neurosearch.com.

Bestyrelsen gør endvidere opmærksom på, at tilbudsperioden for det betingede, frivillige offentlige overtagelsestilbud fremsat af Gefion Group Investments A/S ("Gefion"), efter § 25 i Tilbudsbekendtgørelsen automatisk anses for forlænget til udløbet af tilbudsperioden på Tilbuddet, dvs. til den 8. august 2018, medmindre Gefion forinden tilbagekalder det Oprindelige Tilbud i overensstemmelse med vilkårene i tilbudsdokumentet for det Oprindelige Tilbud. Tilbagekaldelse af det Oprindelige Tilbud skal offentliggøres i henhold til § 20 i Tilbudsbekendtgørelsen. Aktionærer, der har accepteret det Oprindelige Tilbud, kan nu i henhold til § 25 i Tilbudsbekendtgørelsen tilbagekalde deres accept af det Oprindelige Tilbud i 3 hverdage. Tilbagekaldes det Oprindelige Tilbud vil eventuelle accepter automatisk bortfalde.

Som følge af den forlængede tilbudsperiode for det Oprindelige Tilbud er fristen for bestyrelsens forpligtelse til at udsende sin redegørelse for det Oprindelige Tilbud i henhold til § 22 i Tilbudsbekendtgørelsen tilsvarende forlænget.

Bestyrelsen har derfor til hensigt senest den 2. juli 2018 at udsende en samlet redegørelse for Tilbuddet samt det Oprindelige Tilbud. Tilbagekaldes det Oprindelige Tilbud, jf. ovenfor, inden den 2. juli 2018 forbeholder bestyrelsen sig dog retten til at udsende en redegørelse alene for Tilbuddet senest den 16. juli 2018, og bestyrelsen vil ikke længere være forpligtet til at udsende en redegørelse for det Oprindelige Tilbud.

Bestyrelsen bemærker, at såfremt enten NTG Holding eller Gefion efter den 2. juli 2018 forbedrer sit tilbud, vil bestyrelsen udsende en supplerende redegørelse, såfremt dette er påkrævet under gældende ret.

Som nævnt i NeuroSearch's meddelelse af 31. maj 2018 (nr. 11 - 18) angående Tilbuddet og i NeuroSearch's meddelelse af 25. maj 2018 (nr. 10 - 18) angående det Oprindelige Tilbud anbefaler bestyrelsen NeuroSearch's aktionærer at afvente bestyrelsens redegørelse, før de eventuelt accepterer Tilbuddet eller det Oprindelige Tilbud.



Kontaktperson
Allan Andersen, Adm. direktør, mobil 4016 3864.



Om NeuroSearch
NeuroSearch A/S (NEUR) er noteret på Nasdaq Copenhagen A/S.

Denne meddelelse henvender sig ikke til aktionærer i NeuroSearch, hvis deltagelse i Tilbuddet kræver udstedelse af et tilbudsdokument, registrering eller andre aktiviteter, bortset fra hvad der kræves i henhold til dansk ret. Tilbuddet er ikke fremsat og vil ikke blive fremsat hverken direkte eller indirekte til aktionærer bosiddende i nogen jurisdiktion, hvor fremsættelse af Tilbuddet eller accept heraf ville være i strid med den pågældende jurisdiktions lovgivning. Enhver person, der kommer i besiddelse af denne meddelelse eller noget andet dokument, der henviser til Tilbuddet, forventes og forudsættes af egen drift at indhente alle nødvendige oplysninger om eventuelle gældende begrænsninger samt at overholde disse.

Denne meddelelse udgør ikke et tilbud om eller en opfordring til at købe værdipapirer eller en opfordring til at tilbyde at købe værdipapirer i henhold til Tilbuddet eller i øvrigt. Tilbuddet fremsættes udelukkende på baggrund af et af Finanstilsynet godkendt tilbudsdokument, som indeholder de fuldstændige vilkår og betingelser for Tilbuddet, herunder oplysninger om hvordan Tilbuddet kan accepteres. NeuroSearchs aktionærer anbefales at læse tilbudsdokumentet og tilhørende dokumenter, da de vil indeholde vigtige oplysninger.

Vedhæftede filer


Attachments

Fonds. 12-18 - NeuroSearch DK NTG Holding - Meddelelse om offentliggørelse af tilbudsdokument