Seluxit A/S søger om optagelse på Nasdaq First North Denmark


SELSKABSMEDDELELSE

Seluxit A/S søger om optagelse på Nasdaq First North Denmark

MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN.
Denne meddelelse udgør ikke et udbudsdokument. Ingen person bør købe eller tegne aktier i Seluxit ("Seluxit" eller "Selskabet"), medmindre dette sker på grundlag af oplysninger i den virksomhedsbeskrivelse, Selskabet har offentliggjort i forbindelse med udbuddet og optagelse af aktier til handel på Nasdaq First North Denmark. Virksomhedsbeskrivelsen er tilgængelig på Selskabets hjemmeside.

Selskabsmeddelelse nr. 1- 18-10-2018

Aalborg, 18. oktober 2018

Seluxit, der har specialiseret sig i Internet of Things løsninger (IoT) offentliggør i dag virksomhedsbeskrivelse og pris for selskabets efterfølgende planlagte optagelse på Nasdaq First North i København.

Highlights:

  • Seluxits samlede markedsværdi er på DKK 86 millioner til DKK 90 millioner efter udstedelse af nye aktier
  • Det forventede bruttoprovenu er på DKK 22-26 mio.
  • 28 investorer har forhåndstegnet aktier for DKK 4,8 mio.
  • Der udbydes alene nye aktier
  • Pris på DKK 9,40 pr aktie hver af nominel værdi på DKK 0,10
  • Tegningsperioden er fra mandag den 22. oktober 2018 kl. 00:01 til fredag den 2. november 2018 kl. 23:59
  • Offentliggørelse af resultatet af udbuddet forventes at ske den 5. november 2018 og første handelsdag forventes at være den 9. november 2018.

Seluxit har siden etableringen for 12 år siden udviklet banebrydende IoT løsninger til blandt andet Tysklands næststørste elselskab samt internationale koncerner hjemmehørende i Sverige, Tyskland og England. Seluxits kunder befinder sig i al væsentlighed i Europa med Tyskland som det hidtil dominerende marked. Produkterne, som Seluxits kunder sælger med IoT integration, er på markedet i de fleste lande i Europa. Seluxit er en veldrevet virksomhed, der gennem organisk vækst har genereret overskud hvert år, siden stiftelsen i 2006. IoT er en forkortelse for Internet of Things, som er et netværk af fysiske enheder, der er forbundet via internettet, og som muliggør udveksling af data til tracking, overvågning mm.

Børsnoteringen giver selskabet mulighed for at fortsætte denne positive udvikling, herunder at etablere nye strategiske kunderelationer på Seluxits velfungerende og skalerbare IoT-platform. Med et team af dygtige og dedikerede specialister inden for IoT-løsninger står Seluxit således stærkt rustet til at kunne skabe værdi for både selskabets nuværende og kommende aktionærer.

Daniel Lux, CEO i Seluxit, siger:
”Siden vores beslutning om at søge en børsnotering har vi fået megen positiv respons, både fra kunder, potentielle investorer og fra hele teamet i Seluxit, der har arbejdet hårdt for, at vi kunne komme hertil. Jeg er især glad for den opbakning vi har fået fra en række investorer der har forhåndstegnet aktier. Herunder ikke mindst, at mange af Seluxits medarbejdere har besluttet at være medinvestorer på den rejse, vi nu starter på. Vi er lykkedes med at etablere os som en stærk spiller på et marked i vækst, og får nu muligheden for at udvikle selskabet yderligere, til gavn for både teamet, vores nuværende og kommende kunder og ikke mindst for aktionærerne”. 
Den planlagte børsnotering er et vigtigt næste skridt i Seluxits udvikling. Med børsnoteringen får selskabet et stærkere fundament til fortsat udvikling af nye løsninger og produkter samt et stærkere og mere professionelt salgs-set up. Tilsammen styrker det Seluxits muligheder for at vokse på markedet for Internet of Things, der forventes at vokse markant de kommende år.

Virksomhedsbeskrivelse og informationsmøder

Virksomhedsbeskrivelse inklusive tegningsblanket samt yderligere information er tilgængelig på Seluxits hjemmeside www.seluxit.com/investors .

Der er mulighed for at møde Seluxits ledelse på følgende informationsmøder:

DatoBySted
Mandag 22. oktober, 17:00 - 19:30AalborgRestaurant Skovbakken i Aalborg Zoo
Mølleparkvej 63, 9000 Aalborg
Tirsdag 23. oktober, 17:00 - 19:00AarhusRadisson Blu Scandinavia Hotel
Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus
Onsdag 24. oktober, 17:00 - 19:00KøbenhavnAL² –Arbejdernes Landsbank
Nørre Voldgade 17, 1358 København
Torsdag 25. oktober, 17:00 - 19:00Online Q&AOnline Q&A med Aktieporteføljen
Aktieportefoljen
Mandag 29. oktober, 17:00 - 19:00  KøbenhavnNordnet
Havneholmen 25, 7., 1561 København V
Tirsdag 30. oktober, 17:00 - 19:00AalborgRestaurant Skovbakken i Aalborg Zoo
Mølleparkvej 63, 9000 Aalborg

Investor møderne afholdes i samarbejde med:
Dansk Aktionærforening, en interesseorganisation for aktionærer og investorer.
Moneypenny, Danmarks største online investerings-community for kvinder.
Aktieporteføljen, Skandinaviens største investornetværk.
Nordnet, Danmarks største digitale investeringsbank.
BrainsBusiness, samlingspunktet for det nordjyske IKT-miljø.

Detaljer om udbuddet og optagelsen til handel

  • Udbudsperiode: 22. oktober 2018 kl. 00:01 – 2. november 2018 kl. 23:59.
  • Udbudskurs: DKK 9,40 pr. aktie á nominelt DKK 0,10.
  • Antal aktier inden udbuddet: 6.805.000 stk.
  • Markedsværdien: Baseret på udbudskursen er markedsværdien af Selskabet DKK 64 mio. pr. datoen for virksomhedsbeskrivelsen.
  • Nye udbudte aktier: Udbuddet omfatter maksimalt 2.765.957 styk nye aktier, svarende til et bruttoprovenu på DKK 26 mio. Minimumsudbuddet er på 2.340.426 styk nye aktier, svarende til et bruttoprovenu på DKK 22 mio. Hvis der ikke findes investorer til minimumsudbuddet på 2.340.426 styk., vil udbuddet ikke blive gennemført.
  • Eksisterende aktionærer: Ingen af de eksisterende aktionærer sælger aktier ved udbuddet, og de er alle underlagt lock-up for en periode på 12 måneder for 100% af deres aktier.
  • Bindende forhåndstegning: 28 investorer har afgivet bindende forhåndstilsagn på DKK 4,8 mio.
  • Afgivelse af tegningsordre: De nye aktier kan tegnes ved afgivelse af elektronisk tegningsordre via investors eget kontoførende pengeinstitut eller ved indlevering af tegningsblanket til investors eget kontoførende pengeinstitut. Der skal minimum tegnes 400 styk aktier, svarende til DKK 3.760 pr. tegningsordre. Offentliggørelse af resultatet af udbuddet forventes at ske den 5. november 2018.
  • ISIN-kode og symbol: Selskabet har én aktieklasse. De nye aktier afregnes i en midlertidig ISIN DK0061076056 ved udbuddets gennemførelse. Når aktiekapitalforhøjelsen er registreret hos Erhvervsstyrelsen, vil de nye aktier blive udstedt og optaget til handel i den samme permanente ISIN kode som de eksisterende aktier. Den permanente ISIN kode for aktierne er DK00610760130 og aktierne er søgt optaget til handel under symbolet ”SLXIT”.
  • Optagelse til handel: De nye aktier og de eksisterende aktier er betinget godkendt til optagelse til handel på Nasdaq First North Denmark, under forudsætning af gennemførelse af udbuddet samt opfyldelse af Nasdaq First North Denmarks krav til aktionærspredning og Free Float. Første handelsdag for aktierne på Nasdaq First North Denmark forventes at være den 9. november 2018.
  • Placering: Norden CEF fungerer som Certified Adviser og Bookrunner i forbindelse med udbuddet og Arbejdernes Landsbank fungerer som afviklingsagent og efterfølgende Market Maker.

 

For yderligere oplysninger:

Seluxit:
CEO Daniel Lux
Tlf: +45 30 11 12 48 
E-mail: daniel@seluxit.com

Certified Advisor:
Poul Therkelsen
Tlf: +45 29 20 26 11
Norden CEF ApS
www.nordencef.dk

Pressekontakt:
Karsten Anker Petersen
Tlf: +45 53 82 17 54
Borgen Communications & Public Affairs
karsten@borgencom.com

Vigtig information
Denne meddelelse udgør ikke en virksomhedsbeskrivelse eller prospekt. Ingen person bør købe eller tegne aktier i Seluxit A/S, medmindre dette sker på grundlag af oplysninger i den virksomhedsbeskrivelse, Seluxit har offentliggjort i forbindelse med udbuddet og optagelse af aktier til handel på Nasdaq First North Denmark. Virksomhedsbeskrivelsen er tilgængelig på Selskabets hjemmeside.

Denne meddelelse udgør ikke et tilbud om at sælge eller en opfordring til at tilbyde at købe aktier udstedt af Selskabet i nogen jurisdiktion, hvor et sådant tilbud eller salg ville være ulovligt, og meddelelsen og oplysningerne heri må hverken direkte eller indirekte distribueres eller offentliggøres i eller til sådanne jurisdiktioner.

Udbuddet gennemføres i henhold til dansk ret og de nye aktier udbydes kun i Danmark. Forhold, der behandles i denne meddelelse, kan udgøre fremadrettede udsagn, der ikke udgør historiske kendsgerninger. De fremadrettede udsagn i denne meddelelse er baseret på en række forudsætninger, hvoraf en stor del er baseret på yderligere forudsætninger. Selvom Seluxit vurderer, at disse forudsætninger var rimelige, da de blev foretaget, er de i sagens natur forbundet med betydelige kendte og ukendte risici, usikkerheder, uforudsete hændelser og andre væsentlige forhold, der er vanskelige eller umulige at forudsige eller uden for virksomhedens kontrol. Sådanne risici, usikkerheder, uforudsete hændelser og andre væsentlige forhold kan medføre, at de faktiske begivenheder afviger væsentligt fra de forventninger, der er udtrykt eller underforstået i forbindelse med de fremadrettede udsagn i denne meddelelse. De oplysninger, synspunkter og fremadrettede udsagn, der er indeholdt i denne meddelelse, er kun gældende pr. datoen for denne meddelelses offentliggørelse og kan ændres uden varsel.

 

Vedhæftede filer


Attachments

Selskabsmeddelelse nr. 1- 18.10.2018 Seluxit Virksomhedsbeskrivelse – 18.10.2018