MUUTOKSIA PLC UUTECHNIC GROUP OYJ:N JOHTORYHMÄSSÄ


PLC UUTECHNIC GROUP OYJ PÖRSSITIEDOTE 25.10.2018 klo 12:15

MUUTOKSIA PLC UUTECHNIC GROUP OYJ:N JOHTORYHMÄSSÄ

Teknologiajohtaja Zakaria Mönkäre on nimitetty Plc Uutechnic Group Oyj:n johtoryhmään 25.10.2018 alkaen. Hän on toiminut konsernin Sekoitinliiketoiminnassa 7.12.2017 lähtien vastuualueenaan tuotesuunnittelu sekä suunnitteluresurssit ja -menetelmät. Myös konsernissa tällä tilikaudella aloitettu liiketoiminnan ja tuotteiden digitalisointi ja kehittäminen on Zakariaan vastuulla.

Japrotek Oy Ab:n toimitusjohtaja Harri Tuomela jättää Plc Uutechnic Group Oyj:n johtoryhmän tehtävät 25.10.2018.

Plc Uutechic Group Oyj:n johtoryhmän jäsenet 25.10.2018 alkaen ovat toimitusjohtaja Jouko Peräaho, kehitysjohtaja Martti Heikkilä, talouspäällikkö Leena Junninen, teknologiajohtaja Zakaria Mönkäre, Sekoitinliiketoiminnan liiketoimintajohtaja Jussi Vaarno ja AP-Tela Oy:n tehtaanjohtaja Jarmo Vanha-aho.

Uudessakaupungissa 25.10.2018

PLC UUTECHNIC GROUP OYJ

Hallitus

Lisätietoja:

Jouko Peräaho, toimitusjohtaja, Plc Uutechnic Group Oyj, +358 500 740 808

www.uutechnicgroup.fi

 

Uutechnic Groupin toiminta-ajatuksena on asiakkaan kilpailukyvyn parantaminen tarjoamalla edistyksellisiä prosessiteknisiä ratkaisuja sekä ainutlaatuista palvelukonseptia maailmanlaajuisesti. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. sekoittimet sekä erityyppiset pitkät hitsatut ja koneistetut pyörähdyskappaleet kuten telat, sylinterit, putket ja kartiot.

Tärkeimmät teollisuudenalat ovat hydrometallurgia, kaivos-, sellu-, paperi-, elintarvike-, lannoite-, ja muu kemianteollisuus sekä ympäristöteknologia.

Uutechnic Groupin emoyhtiö Plc Uutechnic Group Oyj vastaa konsernin johdosta, strategisesta suunnittelusta, taloushallinnosta, IT:stä ja rahoituksesta sekä henkilöstöhallinnosta. Liiketoimintaa harjoitetaan konsernin tytäryhtiöissä, joita ovat AP-Tela Oy, Uutechnic Oy ja Stelzer Rührtechnik International GmbH.