Baltic RE Group, AS pabeidz obligāciju pirmstermiņa dzēšanu


2018. gada 12. decembrī Baltic RE Group, AS ("Sabiedrība") pabeidza obligāciju ar ISIN kodu LV0000802197 ("Obligācijas"), kas iekļautas Nasdaq Rīgas obligāciju sarakstā, pirmstermiņa dzēšanu, veicot izmaksas reģistrētajiem Obligāciju turētājiem ar kopējo summu 4.060.000 Euro.

Ņemot vērā pirmstermiņa izpirkšanas prēmiju, ienesīgums tiem Obligāciju turētājiem, kuri parakstījās Obligācijām to emisijas brīdī, atbilst vidēji 6,90% gadā.

"Sabiedrības vadība vēlas pateikties visiem Obligāciju turētājiem, kuri ticēja Sabiedrības stratēģijai un kas ar savu finansiālo atbalstu bija kopā ar Baltic RE Group, AS šo gadu veiksmes stāstā," saka Giovanni dalla Zonca, valdes priekšsēdētājs.

Par Baltic RE Group, AS

Baltic RE Group, AS pamatdarbības virzieni ir nekustamā īpašuma pirkšana un pārdošana, to iznomāšana un apsaimniekošana. Koncerns ir lielākais universālu kvalitatīvu un moderni aprīkotu komercplatību iznomātājs Vecrīgā. Baltic RE Group, AS investē Baltijas valstīs, pamatojoties uz ilgtermiņa redzējumu un ar nespekulatīvu pieeju, veidojot noturīgu īpašumu vērtību.

Vairāk informāciju meklējiet mūsu mājaslapā - http://www.balticregroup.com

         Dina Abaja

         Valdes locekle, pilnvarotā persona

         Tālrunis: +371 27832796

         E-pasts: dina.abaja@balticregroup.com